Syntynyt 7.6.2013 2 urosta ja 3 narttua yhdistelmästä

i: BRASCO HEBANOWA SFORA "TARMO" FI10239/12 e: BLACK DROP RADICALLY AUDACIOUS "IRMA" FI40592/10

Yhdistelmän tavoitteena on terveet, reippaat ja omilla jaloillaan seisovat pennut, joilla on helppohoitoinen turkki. Upea ulkonäkö ei ollut suunnitelmissa ensisijalla vaan riittää että pennuista tulee kääpiösnautserin näköisiä. Molemmat vanhemmat ovat avoimia ja ystävällisiä koiria, varsinkin isä. Emä nauttii enemmän tekemisestä mm. agilitykentällä kuin näyttelykehässä poseeraamisesta. Pentue ei ole Suomen Kääpiösnautserikerhon pentuvälityksessä, koska astutus aikaistui eikä uroksella vielä tuolloin ollut pentulistalle vaadittavia näyttelytuloksia. Ne se saavutti sinä viikonloppuna kun pennut syntyivät. Muuten yhdistelmä täyttää pentulistan vaatimukset. 7-viikkoisina pennut ovat uteliaita ja rohkeita ja liikkuvat jo melkoista vauhtia. Turkeista näyttää tulevan sitä mitä tilattiinkin. Tällä hetkellä vapaana on 1 uros ja 1 narttu.
**********
Jalostuskoiramme ovat silmätarkastettuja ja terveeksi todettuja seuraavien perinnöllisiksi katsottujen silmäsairauksien osalta: perinnöllinen katarakta, PRA, PHTVL/PHPV ja RD. Jalostukseen ei myöskään käytetä muista perinnöllisistä sairauksista (esim. epilepsia, virtsakivet, maksashuntti, allergia ym.) kärsiviä koiria.

Audacious-pennut luovutetaan pääsääntöisesti aikaisintaan 8 viikon iässä eläinlääkärin tarkastamina ja asianmukaisesti madotettuina ja tunnistusmerkittyinä. Pennuille tehdään myös DNA-polveutumismääritys. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja sopimukset tehdään Kennelliiton lomakkeita käyttäen.

Jos olet kiinnostunut Audacious-pennuista, tutustu HETI ry:n Koiranhankintaoppaaseen ja sen liitteenä olevaan Kysy kasvattajalta -muistilistaan. älä ota pentua kasvattajalta, jonka ajatusmaailma sotii omaasi vastaan, vaan tutustu useampaan kasvattajaan ja heidän koiriinsa ennen lopullista valintaa! Jotta sekä kasvattaja että pennun uusi omistaja olisivat mahdollisimman tyytyväisiä, en myy pentuja postimyyntinä, vaan pennun hankinta meiltä edellyttää tutustumiskäyntiä.

© AUDACIOUS
Webdesign: My name is design